Târgul de Caritate „Bucuria Floriilor”

Împreună aducem bucuria primăverii în inimile copiilor care astăzi luptă pentru o viață fără leucemie!

La 21 Aprilie 2019, în Duminica Floriilor am organizat  Târgul de caritate de Paști ”Bucuria Floriilor”, găzduit cu multa amabilitate de  Staropramen Pub!

Într-o atmosferă caldă de primăvară am oferit posibilitatea tuturor vizitatorilor de a face cumpărături de suflet la prețuri accesibile: obiecte hand-made cu tematica sărbătorii de Paști, haine și încălțăminte, cărți, dulciuri și cozonaci hand-made și multe altele. În plus, pe un stand separat am expus lucrările copiilor pregătite special pentru acest Târg! Astfel, pentru o suma simbolică oaspeții au plecat acasă cu un obiect pregătit cu multă dăruire de micii pacienți, iar sumele colectate au fost direcționate pentru a-i încuraja să creeze și pe viitor!

Prin intermediul comunității MAMA Online, care a organizat campania ”Donează o jucărie unui copil bolnav de leucemie” s-a reușit colectarea unui umăr imens de jucării destinate copiilor din secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic din Republica Moldova.

Toate fondurile și jucăriile adunate în cadrul Târgului sunt direcționate pentru realizarea proiectelor Asociației „Viața fără Leucemie” în susținerea micilor eroi – pacienți ai secțiilor Hematologie Pediatrică și Oncohematologie, care astăzi luptă împotriva cancerului. Am demonstrat că împreună suntem o familie mare, care este mereu gata să se ajute reciproc.

Alte proiecte din aceeași categorie