Susține Lupta Împotriva Cancerului Infantil

Contribuie la schimbarea vieților copiilor afectați de cancer. Fiecare contribuție, indiferent de mărimea ei, poate aduce speranță și ajutor în lupta acestor copii pentru un viitor mai bun. Alătură-te cauzei noastre astăzi și devino o parte vitală a efortului nostru de a aduce zâmbete și sănătate înapoi în viețile lor. Fiecare donație, mare sau mică, contează enorm!

Transfer bancar

Donează

PayPal

Donează

Redirecționează 2% din impozitul pe venit

Asociația ”Viața fără leucemie” este inclusă în Lista beneficiarilor desemnării procentuale publicată de către Agenția Servicii publice.

CUM PUTEȚI EFECTUA REDIRECȚIONAREA?

În procesul completării Declarației pe venit pentru anul precedent, în rubrica FACULTATIVĂ, care se află în secțiunea finală a formularului, în rândul M1 indicați codul fiscal al Asociației Obștești ”Viața Fără Leucemie” 1011620004380.

Asociația obștească „Viața Fără Leucemie” a fost fondată la finele anului 2006, prin voința unui grup de părinți copiii cărora au fost diagnosticați cu maladii oncologice ale sistemului sanguin și limfatic. Scopul creării asociației a fost stabilit chiar în momentul identificării denumirii ei – a asigura tuturor copiilor o viață fără leucemie, fără cancer, fără dureri și suferințe.

Copilăria este cea mai frumoasă și mai splendidă perioadă a vieții, în care fiecare copil trebuie să se bucure de toate plăcerile și bucuriile noilor descoperiri! Cu părere de rău, pentru unii copii și adolescenți această perioadă este mai puțin fericită, deoarece le este răpită de cea mai dură maladie a omenirii – cancerul.

Ajutăm copiii pacienții și prin crearea condițiilor optime pentru tratament în spital. Astfel, contribuim la procurarea echipamentului medical modern, suplinim la necesitate stocurile de materiale consumabile pentru aceste echipamente, intervenim cu ajutor pentru procurarea medicamentelor care nu se găsesc în stocurile asigurate de spital și care sunt necesare în procesul de tratament. În plus, susținem crearea condițiilor optime în secție pentru pacienți și aparținătorii care îi îngrijesc (părinții sau alte rude).

Înțelegem importanța crucială a părinților în sprijinirea copilului diagnosticat cu cancer și oferim ajutor familiilor social vulnerabile să facă față provocărilor legate de boala copiilor lor. Rolul lor este decisiv atunci când copilul urmează tratamentul împotriva maladiei oncologice care este unul foarte dureros, cu multe proceduri, investigații, cu multiple efecte de natură psiho-emoțională.