Clovnii în ospeție la copiii din Institutul Oncologic

Astăzi a fost o zi specială pentru copiii din secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic! O echipă nemaipomenit de talentată și veselă de clovnii de la Doctor Clown Veaceslav Iacovlev au dat o petrecere spectaculoasă de bun venit în secție nouă pentru pacienții secției Hematologie pentru copiii care de 4 săptămâni se află într-un alt spațiu de spital, mai larg și mai accesibil.

Soarele plăcut lucește, zâmbete se-aud in jur! Deși priveau prin geamuri, de sus, puteai citi cu ușurință fericirea în ochii copiilor. Erau copleșiți de sentimente, bucuroși de aceasta surpriza impresionanta. În costume de Super-eroi și extratereștri, clovni au reușit să ofere un concert uluitor în aer liber. Adierea vintului de primăvară și razele de soare strălucind purtau haotic, ca într-un dans, balonașe de săpun, muzica răsuna și invita la dans toata lumea — o sărbătoare adevărată dedicata micuților luptători din secțiile de oncologie.

Aceste clipe de iubire și fericire, ochii micuților plini de speranțe și poftă de viața, mâinile lor ridicate în sus parca ne spuneau: «…Suntem aici!!! vom reuși, vom putea!»

Aducem mulțumiri profunde dlui Veaceslav Iacovlev pentru receptivitatea cu care participa mereu la activitățile dedicate micilor noștri eroi!

Похожие новости