Toată activitatea Asociației este îndreptată spre susținerea copiilor cu maladii oncologice internați în secțiile Hematologie pentru copii și Onco-pediatrie a Institutului Oncologic din Republica Moldova și familiile care îngrijesc de acești copii.

Activitățile pe care le desfășurăm sunt realizate exclusiv din fondurile pe care le acumulăm din donații, sponsorizări și acțiuni filantropice. Mizăm pe susținerea oamenilor cu inimă mare, care nu sunt indiferenți și vor să contribuie pentru a susține acești copii minunați să învingă cancerul, să se reîntoarcă în familiile lor, să aibă o copilărie fericită!

Prin proiectele noastre Cutia Curajului, Poiana Dorințelor, Punguța cu Surprize le readucem copiilor internați bucuria de a fi copil, le întărim speranța părinților că vindecarea este posibilă și în ajutăm să revină cât mai curând în rândul copiilor sănătoși.

Ajutăm copiii pacienții și prin crearea condițiilor optime pentru tratament în spital. Astfel, contribuim la procurarea echipamentului medical modern, suplinim la necesitate stocurile de materiale consumabile pentru aceste echipamente, intervenim cu ajutor pentru procurarea medicamentelor care nu se găsesc în stocurile asigurate de spital și care sunt necesare în procesul de tratament. În plus, susținem crearea condițiilor optime în secție pentru pacienți și aparținătorii care îi îngrijesc (părinții sau alte rude).

Înțelegem importanța crucială a părinților în sprijinirea copilului diagnosticat cu cancer și oferim ajutor familiilor social vulnerabile să facă față provocărilor legate de boala copiilor lor. Rolul lor este decisiv atunci când copilul urmează tratamentul împotriva maladiei oncologice care este unul foarte dureros, cu multe proceduri, investigații, cu multiple efecte de natură psiho-emoțională.

Ajutor copiilor

Ajutor copiilor

Ajutăm copiii pacienții și prin crearea condițiilor optime pentru tratament în spital.
Vezi proiectele
Ajutor familiei

Ajutor familiei

Înțelegem importanța crucială a părinților în sprijinirea copilului diagnosticat cu cancer și oferim ajutor familiilor social vulnerabile.
Vezi proiectele
Ajutor spitalului

Ajutor spitalului

Ajutăm copiii pacienții și prin crearea condițiilor optime pentru tratament în spital.
Vezi proiectele

Advocacy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia ligula sed risus porttitor, quis consectetur magna mollis. Donec tortor diam, facilisis eu elit id, cursus pellentesque massa. Suspendisse gravida tincidunt velit, eu imperdiet diam euismod quis. In nisl nulla, pellentesque sed felis at, rhoncus venenatis leo. Vestibulum molestie odio at augue finibus accumsan. Aenean lacinia nulla scelerisque aliquam fringilla. Vivamus semper sapien eu enim scelerisque, lacinia suscipit tortor imperdiet. Maecenas ac auctor risus. Duis luctus consequat justo. Aenean ac dui quis velit faucibus placerat. Aenean a ipsum a magna ultricies efficitur sed ut urna.

Istoria simbolului

Suntem un grup de părinți care am decis crearea Asociației in anul 2006, avâd dorința comună ca toți copiii bolnavi de cancer să învingă boala și suferința și să ducă o viață fără leucemie, fără cancer, fără dureri și chinuri insuportabile.

Prin lozinca ”Viața fără leucemie”, care am ales să ne reprezinte Asociația, aducem în inimile tuturor celor care se confruntă cu cancerul sau suferă alături de rude, prieteni, cunoscuți, oameni apropiați care trec ut prin calvarul unui asemenea diagnostic și tratament, speranța spre vindecare de orice boală oncologică.

Sigla Asociației ”Viața fără leucemie” reprezintă o înnodătură decorativă întrepătrunsă, formată din fire de ață de două culori: verde, simbolizând SĂNĂTATE și roz, simbolizând IUBIRE. Este reprezentarea grafică a misiunii noastre – prin tot ce facem cu multa dragoste și pasiune ajutăm copiii bolnavi de cancer din Moldova să se vindece și să se reîntoarcă la o viață sănătoasă!

Echipa noastră

Irina BORDEIANU

Irina BORDEIANU

membru al Comitetului Executiv
mai mult
Natalia VÎLCU-BAJUREAN

Natalia VÎLCU-BAJUREAN

membru al Comitetului Executiv Președintele Asociației
mai mult

Noutăți