Доктор клоун

De curând am lansat un nou proiect interesant și distractiv pentru copiii din secția de oncologie pediatrică – Doctor Clown! Un zâmbet și o emoție pozitivă uneori fac mult mai mult decât o pastilă sau injecție! Din această cauză, ne-am propus să aducem aceste emoții copiilor cel puțin o dată în lună. Unde mai pui că astfel de vizite sunt pe larg răspândite în majoritatea spitalelor oncologice pentru copii din întreaga lume!

Copiii noștri au fost extrem de fericiți să ia parte la o aventură veselă, iar bucuria din ochișorii lor este dovada că Doctor Clown își îndeplinește cu succes misiunea. Micuții așteaptă cu nerăbdare de fiecare dată vizita echipei de clovni, care de fiecare dată le pregătesc surprize pentru fiecare – un număr distractiv de glume, teatru sau magie.

Copiii trebuie să aibă parte de o dispoziție bună în timpul tratamentului, pentru a depăși mai ușor ședințele de chimioterapie, iar misiunea Doctorului Clown este de a contribui la starea de bine a micuților pacienți. Acesta le distrage atenția de la frică, anxietate și durere și le aduce zâmbetul pe buze. Când sunt alături de clovni, copiii se simt optimiști, în siguranță și pregătiți pentru procedurile medicale, adesea dureroase. Buna dispoziție a acestora duce la vindecare cu succes.

Echipa Doctor Clown a urmat o pregătire specială pentru a putea lucra cu pacienții și cunoaște standardele specifice de siguranță și caracteristicile psihologice ale copiilor, de aceea avem încrederea că acest proiect de colaborare va fi unul de durată.

Другие проекты в данной категории