Noiembrie este luna noastră, a Asociației Obștești „Viața Fără Leucemie”

Noiembrie este luna noastră, a Asociației Obștești „Viața Fără Leucemie”. Cu 15 ani în urmă, într-o frumoasă zi de toamnă, au fost puse bazele acestei asociații, care are un scop nobil – acela de a ajuta copiii cu boli oncologice de a învinge boala mai ușor. De 15 ani depunem un efort maxim pentru ca acești copii să fie tratați acasă, în Republica Moldova, unde avem specialiști calificați și medicamentele necesare pentru tratament.

Asociația noastră a fost fondată în anul 2007, la inițiativa unui grup de părinți, copiii cărora au fost diagnosticați cu leucemie. În baza propriilor experiențe, părinții și-au dat seama că în Moldova fără suport și ajutor suplimentar, copiii nu au posibilitatea de a primi tratament calitativ, susținere și asistență psihologică.

În anul 2019 A.O. „Viața Fără Leucemie” a fost reorganizată, au venit oameni noi în echipă și am început o dezvoltare activă.

În acest moment suntem unica asociație din Republica Moldova care ajută copiii care urmează un tratament împotriva cancerului și susținem familiile care au grijă de acești copiii. De 15 ani depunem eforturi pentru a face mai senine zilele pe care copiii le petrec în spital. Anual ajutăm peste 200 de familii cu copii bolnavi de cancer.

Datorită existenței organizației noastre, copiii cu înfricoșătorul diagnostic au căpătat o speranță la tratament calitativ și ajutor – o speranță la o viață fericită în viitor.

Noutăți similare