Un pas spre renovarea secțiilor de oncologie pediatrică

Secțiile de oncologie pediatrică necesită reparații serioase pentru a putea oferi copiilor pacienți tot confortul in timpul tratamentelor medicale îndelungate, iar părinților – condiții adecvate pentru a-i îngriji în timpul perioadei de aflare în spital. Acest lucru l-am menționat de mai multe ori cu diferite ocazii.

Idea lansării acestui proiect vine de la Asociația „Dăruiește Aripi” din România, care s-a angajat să furnizeze Institutului Oncologic, în mod gratuit, un studiu de fezabilitate pentru renovarea și modernizarea Departamentului de Oncologie Pediatrică, la cele mai înalte standarde internaționale. Acest studiu va servi baza pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului tehnic propriu-zis și stabilirea devizului de cheltuieli.

Este primul, dar cel mai important pas spre realizarea acestei renovări, atât de mult așteptate! Ne putem speranțe mari, dar și o fermă încredere în reușita acestei inițiative! Asociația „Dăruiește Aripi” are deja o experiență bogată în renovarea spațiilor de spital destinate copiilor in Constanța, și este una din cele mai active asociații care susține copiii cu boli cronice din România.

Noutăți similare