Asigurare cu transport

„Șofer cu inimă bună” este un proiect nou al Asociației ”Viața fără leucemie”, prin care ne dorim să asigurăm transportul gratuit până la spital și înapoi acasă pentru familiile care îngrijesc de copii cu cancer, și pentru care transportul este o dificultate. Pentru multe astfel de familii deplasarea la spital reprezintă o sursă suplimentară de stres și cheltuieli pe care, de cele mai dese ori, nu și le pot permite.

Mai mult decît atât, în timpul tratamentului acești copii au o imunitate foarte scăzută, motiv pentru care nu pot călători cu transportul public, unde sunt supuși riscului de a contacta cu diverși viruși și infecții. Din această cauză, micuții au nevoie să fie transportați spre casă, pentru micile pause de tratament, și ulterior să revină la următoarea etapă de tratament în absolută siguranță, evitînd contactul cu un număr mare de persoane.

Dacă dețineți o mașină personală și doriți să ne ajutați, ne puteți lăsa un mesaj, iar noi vom reveni cu detalii. Indiferent de unde vă aflați, puteți dărui o parte din timpul liber micuților care au nevoie de ajutor.

De asemenea, prin acest cod QR puteți să vă alăturați grupului ”Șofer cu inimă bună” de pe telegram.

Alte proiecte din aceeași categorie