În majoritatea țărilor luna septembrie poartă culoarea galben-aurie.

💛💛💛 În majoritatea țărilor luna septembrie poartă culoarea galben-aurie.

🎗Și nu doar pentru că este prima lună a toamnei, dar și pentru că septembrie este luna conștientizării cancerului în rândul copiilor și are simbolul unei panglici aurii.

😔 Cu tristețe constatăm că maladia devine tot mai agresivă și lovește copiii la vârste din ce în ce mai fragede. Acest lucru duce la disperare și pune în mare dificultate întreaga familie.

🤝 Este important că fiecare micuț bolnav are șanse de vindecare. Dar, aceste șanse pot fi și mai mari, dacă sistemele de sănătate ar aborda cu maximă seriozitate necesitatea investițiilor în acest domeniu.

🧚‍♀️ Noi vom continua să le fim alaturi și să suținem micii pacienți ai secției Oncologie și Hematologie Pediatrică. Vom continua să luptăm pentru ca fiecare copil din Moldova, diagnosticat cu cancer, să aibă șansa de a se însănătoși și de a avea o copilărie fericită!

👉Pentru a susține în continuare acțivitățile noastre de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer din Republica Moldova, vă invităm să accesați: https://old.viatafaraleucemie.md/donate/

Similar news