Raftul Speranței

Lectura este una din puținele distracții accesibile pe deplin pacienților secției de onco-hematologie pediatrică, și părinților care îngrijesc acești copii. Astfel că ne-am gândit să amenajăm un raft cu cărți pentru toată lumea.

De la lansarea proiectului am colectat peste 1500 de cărți interesante, de diferite genuri literare, colorate și atractive pentru copii, unice și speciale. Cărțile sunt citite cu atenție de micii noștri pacienți, iar unele devin atât de familiare, încât nu se despart de ele și le iau acasă.

Ne bucurăm că prin acest proiect minunat putem să le distragem măcar puțin atenția de la durere și boală și să le deschidem o nouă lume minunată.

Ne străduim să aducem cărți noi pe „Raftul Speranței” și să completăm biblioteca cu și mai multe volume interesante. Acest lucru va fi posibil doar cu sprijinul întregii comunități.

Acceptăm donații de cărți pentru „Raftul Speranței”, și este foarte important ca fiecare carte să fie nouă sau în stare foarte bună, igienizată, astfel încât să fie sigură pentru micuții pacienți.

Alte proiecte din aceeași categorie